Joga za zaposlene

healthy-joga-za-zaposlene

U sadašnjem trenutku društvenog razvoja, usled promena načina življenja, čoveku je smanjena i ograničena mogućnost telesnog izražavanja. Savremeni  i ubrzani način života iziskuje mnogo poslovnih obaveza i ostaje vrlo malo vremena kako bi se ljudi posvetili sebi i svom telu. To vremenom dovodi do sveopšte degradacije, pogoršanja celokupnog zdravlja.

Telu je neophodna fizička aktivnost i pokret da bi ostalo zdravo, vitalno i lepo i da bi se ublažile i neutralisale degenerativne promene koje su deo proces starenja.

KOREKTIVNE JOGA VEŽBE ZA ZAPOSLENE je pažljivo oblikovan program, koji prilazi čoveku na holistički način, tretirajući ga kao celovito, jedinstveno i kreativno biće. Osmišljen je sa ciljem da se uvede jednom, do dva puta nedeljno (1 – 1:30h), kao deo programske aktivnosti firme i/ili poslovnog okruženja. Na taj način, zaposleni, u sklopu “programa poslovnog okruženja”, dobija kvalitetnu izabranu novu aktivnost, odnosno sve što je neophodno za zdravo psihičko i telesno funkcionisanje.

Korektivne joga vežbe za zaposlene pospešiće zdravlje čitavog tela. Telo će postati fleksibilnije, poboljšaće se motorika, osnažiče se mišići čitavog tela, i na taj način ublažiće se stres. Um će postati bistriji, pospešiće se razvoj pažnje i poboljšati raspoloženje i pamćenje.

Časovi joge za zaposlene su potpuno prilagođeni potrebama i zahtevima savremenog pojedinca. Osmišljeni su sa ciljem da se poboljša kvalitet rada, produktivnosti, zdravljei celokupnost  življenja zaposlenih ljudi. Joga program je otvoren, sklon menjanju i modifikacijama, kako bi se postigli najbolji pozitivni rezultati.

healthy-joga-za-zaposlene-2
healthy-joga-za-zaposlene-3